Inbraak beveiliging installatie van Risco geleverd en geïnstalleerd door SMH Digitaal in Doorn Inbraak beveiliging installatie geleverd en geïnstalleerd door SMH Digitaal in Doorn Update uw alarminstallatie met de producten van Risco

Inbraakbeveiliging

Kijk eens naar uw huis door de ogen van een inbreker. Hoe eenvoudig is het om uw woning binnen te komen? Met eenvoudige maatregelen maakt u het de dief al een stuk moeilijker. Daarnaast kunt u de aanschaf van een alarminstallatie overwegen.

 

Wat kunt u zelf doen?

  • Bewaar kostbaarheden uit het zicht. Denk aan portemonnees en los geld, maar zet ook antiek en audioapparatuur niet op een opvallende plaats. En zeker niet in de buurt van ramen en (buiten)deuren.
  • Doe hetzelfde als uw apparatuur niet splinternieuw is. Inbrekers halen uw apparaten weg en zodra u nieuwe heeft gekocht, bent u weer aan de beurt.
  • De gelegenheid maakt de dief. Voorzie daarom alle bereikbare ramen en deuren van degelijk hang- en sluitwerk en gebruik de sloten, ook als u maar eventjes van huis bent.
  • Zie verder politiekeurmerk.nl
  • Vertel niet iedereen dat u op vakantie gaat (denk bijvoorbeeld aan de sociale media)..

Eenvoudig te bedienen beveiligingssystemen

Alarminstallatie

Een alarminstallatie werkt met infraroodsensoren of met camera’s. Bij een verdachte beweging in uw woning stellen bewegingssensoren het alarm in werking. Sommige installaties geven zo’n alarm direct door aan een alarmcentrale. Als er echt iets aan de hand is, schakelt men daar de politie in. Ook kunt u het alarm laten doorgeven aan uw mobiele telefoon.

Alarminstallatie met domotica

De bewegingssensoren van een beveiligingsinstallatie kunnen u ook helpen wanneer u ’s nachts naar het toilet gaat. De wandsensoren zetten dan de verlichting automatisch aan, zodat u niet in het donker hoeft te zoeken naar het lichtknopje. Ligt u weer in bed, dan maakt de sensor weer deel uit van uw alarminstallatie

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Afspraak maken

Vul aub uw gegevens in dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

LightSYS2 alarminstallatie van Risco