Camerabewaking systemen van SMH BV in Doorn

Bewakingscamera specialist

SMH Digitaal is al sinds 1998 gespecialiseerd installateur van audio/video, tv ontvangst en camerabewaking systemen.
Als camerabewaking specialisten zijn wij al meerdere jaren ervaren met het installeren, onderhouden en programmeren van camerabewaking systemen.
Op dit moment is kosten technisch zeer interessant om bestaande camerasystemen te upgraden naar HD. Hierdoor wordt de beeldkwaliteit van de opnames met sprongen verbetert. U hebt de keuze uit een ruim aanbod van diverse soorten
HD bewakingscamera's, elk met haar eigen specifieke eigenschappen die zowel binnen als buitenshuis te plaatsen zijn.

De bewakingscamera systemen kunnen geheel aan uw situatie aangepast worden en zijn te gebruiken met één of meerdere camera's. De beelden die door de bewakingscamera ontvangen worden kunt u bekijken op een monitor en zijn tevens via het internet te zien op uw smartphone, iphone, ipad en PC. De camera bewakingsbeelden kunnen worden opgeslagen op een lokale harddisk recorder of worden voor u in een beveiligde Cloud omgeving bewaard, zodat u indien nodig, op een later gewenst moment de beelden kunt terugzien.

Bij ons hebt u de keuze uit een ruim aanbod van camerabewaking systemen

Vraag het ons

Het camerabewaking systeem dat wij voor u installeren wordt uitgebreid met u doorgenomen zodat u zelf alle in's en out's van uw systeem kent. Natuurlijk kunt u ons altijd om advies en assistentie vragen wanneer u ondersteuning nodig hebt bij de bediening van uw bewakingscamera installatie.

Klik op de knop om een afspraak te maken voor een bewakingscamera installatie advies op maat.

Voor particulier & bedrijf

Wij installeren camerabewaking installaties voor zowel particulieren, zakelijke klanten alsmede overheid en instellingen. Elk bewakingscamera systeem is eenvoudig te upgraden en kan uitgebreid worden indien dat nodig is.
Wilt  u meer weten? Dan komt onze camerabewaking adviseur graag bij u langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Na het gesprek ontvangt u op korte termijn een gedetailleerd advies en offerte op maat.