Inbraak beveiliging installatie van Risco geleverd en geïnstalleerd door SMH Digitaal in Doorn Inbraak beveiliging installatie geleverd en geïnstalleerd door SMH Digitaal in Doorn Update uw alarminstallatie met de producten van Risco

Risco beveiligingsinstallaties

Wij zijn leverancier en installateur van Risco beveiligingsproducten. Risco is wereldwijd marktleider op het gebied van inbraakbeveiliging en maakt gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Met de beveiligingsproducten van Risco beschikt u  over de nieuwste en meest flexibele technologie tegen betaalbare prijs voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Multifunctioneel beheer

Een beveiligingsinstallatie van Risco kunt zelf op afstand beheren en bedienen via bijvoorbeeld uw smartphone, pc of tablet. Zodra er een activiteit wordt waargenomen kunt u automatisch foto's en/of video's laten versturen aan uw email adres. Alle beelden worden opgeslagen op een centrale server zodat u later, op elk willekeurig moment, de beelden kunt opvragen terugzien.

Uw inbraakbeveiliging installatie beheren

De monitoring van een inbraakbeveiliging systeem van Risco is overal en altijd, met behulp van de iRISCO-app rechtstreeks op uw smartphone te controleren of er al dan niet wordt ingebroken aan de hand van snapshots en live videobeelden. Men kan een vals alarm nu eenvoudiger herkennen en zo efficiënter werken. Bij het streamen van videobeelden wordt gebruik gemaakt van de HD IP-camera’s van RISCO Group die overzichtelijke en scherpe beelden registreren.

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Afspraak maken

Vul aub uw gegevens in dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

LightSYS2 alarminstallatie van Risco