Canaldigitaal

Ontvangst van Canal Digitaal

Een vast opgestelde schotel met Duo LNB is het het meest eenvoudig. Met zo'n schotel vanaf 60 cm ontvangt u meer dan 200 TV en radio-kanalen die uitgezonden worden vanaf de Astra1 en Astra3 positie. Deze oplossing is dan ook in Nederland het meest toegepast. Op de Astra1 en Astra3 satellieten kunt u niet alleen Nederlandse TV en radiokanalen ontvangen maar ook een groot aanbod van internationale kanalen. Voor een uitgebreid overzicht van deze kanalen kunt u op de site van Canal Digitaal terecht. U hebt voor de ontvangst van de Nederlandse kanalen een ontvanger nodig met een smartcard.

Let bij aankoop op dat u een ontvanger aanschaft die geschikt is voor deze smartcard of een common interface slot heeft. In dit common interface slot kunt u een module plaatsen die op zijn beurt dan weer de smartcard van Canal Digitaal leest.

Komt u eens langs in onze showroom om u uitgebreidt te laten voorlichten door 1 van onze specialisten.

SMH Digitaal is Canaldigitaal Excellent dealer

 

 

CanalDigitaal Digitenne actie

SMH Digitaal is Canal Digitaal Excelent dealer

Een dealer met de titel 'Excellent Dealer' staat garant voor bewezen kwaliteit. Zij geven kundig advies op het gebied van digitale tv en radio via de satelliet, de aanschaf, de installatie en het onderhoud van satellietproducten.