Internet via de ASTRA satelliet

SMH Digitaal levert en installeert nu ook de  satelliet internet dienst via de ASTRA-satelliet. Een ideale oplossing voor buitengebieden waar internet slecht of niet beschikbaar is. Deze internet verbinding via de ASTA satelliet is ook voor recreatief en zakelijk gebruik geschikt en biedt interessante mogelijkheden. Via de satelliet kunt u nu tot 20Mb/s downloaden. Daarmee is internet via de satelliet een zeer goed alternatief.

Met een kleine schotel en een router (met eventueel een WiFi modem) kunt u direct online zijn. De aangeboden snelheden zijn ruim voldoende om te internetten, video's te bekijken en te emailen.

 

U kunt astra2connect ook zelf installeren 

Internet in buitengebieden

Internet in het buitengebied is vaak beperkt beschikbaar. Slechte verbindingen via de telefoonlijnen zijn geen uitzondering. De oplossing is echter heel eenvoudig: internet via de satelliet. Een kleine schotel is voldoende om ongestoord te kunnen internetten, video's bekijken, Skypen en emailen. 

Internet via de satelliet met astra2connect
Recreatiemarkt

Voor mensen met een caravan, camper, boot of tweede huis biedt een ASTRA2Connect aansluiting de mogelijkheid om op vakantie van internet gebruik te maken. Ook in het buitenland werkt de verbinding vlekkeloos; mensen kunnen nu dus internet mee op reis nemen. Met internet via de satelliet kan eenvoudig een wifi-netwerk worden gemaakt rond de caravan of kan vanaf de boot contact worden gezocht met het thuisfront.