Digital Signage – Uw eigen TV kanaal

Met digital signage hebt u feitelijk uw eigen TV informatie kanaal, u bepaalt zelf wat en wanneer er uitgezonden wordt. Hiermee bereikt u uw doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats. Bezoekers, klanten en collega's worden in uw huisstijl en op een pakkende wijze geïnformeerd. De boodschap komt aan, want communicatie via beeldschermen valt op en houdt de aandacht vast.

Zelf beheren en samenstellen

In de regel wordt de content voor uw uitzendingen vervaardigd door een extern mediabureau.  Met de digital signage oplossing van SMH digitaal bent u niet afhankelijk van een bureau dat uw producties maakt en bespaart u deze kosten. Er zijn vele kant en klare templates beschikbaar die u eenvoudig zelf kunt aanpassen, zonder kennis van grafische pakketten.

Onze digital signage service biedt alles wat u nodig hebt voor het eenvoudig online samenstellen van uw eigen uitzendingen. Combineer uw eigen berichten met het actuele weer en live nieuws. In een uitzendschema bepaalt u wat er uitgezonden wordt en wanneer. Zo brengt u op ieder moment de juiste informatie onder de aandacht van uw doelgroep.

Tevens kunt u onze content studio inschakelen en wordt er voor u specifieke content geproduceerd, u kunt hierbij denken aan Flash en video producties.

digital_signage