Compleet aanbod voor uw gasten

Tegenwoordig willen uw gasten steeds meer luxe op de camping en/of het bungalow park.
Het begon met stroom toen kabel tv en nu wil men ook kunnen internetten. Ook voor hotelgasten is internet toegang tegenwoordig een absolute must. Maar ook Video on Demand is een veelgevraagde dienst die aangeboden wordt in de Hospitality sector.

U kunt er voor kiezen om een WIFI netwerk aan te leggen en draadloos internet toegang aan te bieden aan uw gasten. Dit is een nogal kostbare oplossing omdat u meerdere WIFI zenders zult moeten plaatsen op uw terrein of gebouw.

Tevens zult u de toegang tot het draadloze netwerk goed moeten beveiligen om misbruik van het netwerk te voorkomen. Dit betekent dan weer dat u uw gasten Login gegevens en wachtwoorden moet gaan verstrekken, die regelmatig aan vernieuwing onderhevig zijn.

 

 

 

Draadloos WIFI Internet en TV op de camping en het bungalowpark

Internet over bestaand Coax netwerk

Er is nu een veel eenvoudigere en voordeligere oplossing mogelijk. U kunt internet aanbieden over het al bestaande TV kabel ( coax ) netwerk zonder dat het de tv ontvangst beïnvloed. Internet op elke locatie daar waar u nu al een tv aansluiting heeft is eenvoudig te realiseren zonder diepgaande investeringen. Bovendien is het erg gebruiksvriendelijk. Willen uw vaste gasten op camping/bungalowpark toch wireless internet ( WIFI) dan kunnen zij alsnog zelf elders een consumenten WIFI systeem aanschaffen en aansluiten op het kabel modem in bijvoorbeeld de caravan.

 

Video on demand

Video on demand wordt in de regel aangeleverd over IP, om deze dienst naar de kamers te distribueren zou dan een UTP/Ethernet netwerk noodzakelijk zijn. Om u de kosten van de aanleg van een extra UTP/Ethernet netwerk in uw bedrijf te besparen bieden wij een "IP over Coax" oplossing aan.

Uw huidige coax/TV kabel wordt dan gebruikt voor de distributie van IP diensten, zoals bijvoorbeeld Video on Demand, IPTV en internet.
Geen hoge kosten voor nieuwe extra bekabeling maar een eenvoudige upgrade van uw al bestaande netwerk is onze oplossing.